bh1.jpg


TÄYDENTÄÄ LÄÄKETIETEELLISIÄ HOITOJA

BEMER-hoito parantaa immuunijärjestelmän omaa reagointikykyä ja aktivoi kehon omia säätelymekanismeja. Hoito edistää elimistön uusiutumisprosesseja, kuten haavojen ja urheiluvammojen parantumista. Hoidon mahdollisuudet täydentävänä hoitomuotona ovat laajat ja se voi parantaa monien sairauksien hoitotuloksia. Useat lääkärit ja terapeutit käyttävät BEMER-hoitoa menestyksekkäästi täydentääkseen muuta hoitoa.


BEMER - TERAPIA

BEMER-teknologian ytimen muodostaa monivaikutteinen signaalijärjestelmä. Signaali luo sähkömagneettisen kentän, joka tutkitusti parantaa merkittävästi elimistön mikroverenkiertoa, minkä osuus koko verenkierrostamme on kolme neljännestä. Mikroverenkierron parantaminen tehostaa elimistön omaa parantumiskykyä ja auttaa ehkäisemään sairauksia. BEMER-hoito on magneettiterapian kärkeä. BEMER-hoito on turvallinen. BEMER-hoidolla ei ole haitallisia sivuvaikutuksia. BEMER-hoito sopii aina aktiiviurheilijoista ikäihmisiin.

TERVEYDEN YLLÄPITO

Häiriintynyt mikroverenkierto on usein syynä solujen nopeaan vanhenemiseen ja lukuisten vaivojen ja sairauksien syntyyn. Säännöllinen BEMER-hoito ehkäisee tehokkaasti näiden terveysongelmien syntymistä.


Bemer 5 2BEMER VAPAA-AJALLA

Vaikuttamalla myönteisesti terveyteen sekä yöunen laatuun BEMER-teknologia parantaa yleistähyvinvointia ja suorituskykyä ja näin ollen elämänlaatua yleensä. Hoito antaa erinomaiset mahdollisuudet saada vapaa-ajan harrastuksista enemmän irti.


OPINNOT JA AMMATTI

Opinnot ja nykypäivän työelämässä selviytyminen vaativat ennen kaikkea hyvää keskittymiskykyä ja korkeaa suoritustasoa. BEMER-hoito stimuloi mikroverenkiertoa aivoissa ja parantaa näin henkistä suorituskykyä. Monissa ammateissa edellytetään henkisen suorituskyvyn lisäksi hyvää fyysistä kuntoa ja vastustuskykyä. Vahvistamalla myös vastustuskykyä ja vähentämällä stressioireita BEMER-hoito edistää merkittävästi työssä ja opinnoissa suoriutumista.


HOITORAJOITUKSET

Bemer-terapiaa ei tule käyttää, jos henkilölle on tehty elinsiirto, allogeeninen kantasolusiirto tai luuydinsiirto.


BEMER-MENETELMÄT

BEMER-hoidossa erotetaan toisistaan kaksi hoitomenetelmää. Yleinen kokokehonhoito tapahtuu tavallisesti B.BODY-hoitoyksiköllä. Päivittäin 1 - 2 hoitokertaa yhdistettynä uniohjelmaan riittää kehon ja elimistön voinnin parantamiseen sekä yleiseen terveydenhuoltoon. Lisäksi on hoitoyksikköjä, kuten B.SPOT tai B.PAD, yksittäisten kehon osien intensiiviseen hoitoon. Paikallisia hoitoja suositellaan tehtäväksi kokokehonhoidon yhteydessä.


Bemer 7Bemer-vuokra: 30 € / viikko

  Lisätietoa  Bemer Suomi - sivustolta.