kinesio_top_2.jpg

KINESIOTEIPPAUS FYSIOTERAPIAN TUEKSI

Kinesioteippaus on japanilaisen Kenzo Kasen 1970-luvulla kehittämä hoitomuoto. Suomessa hoitomuodot on vielä melko uusi. Sen avulla pyritään normalisoimaan ja ylläpitämään kehon liikkuvuutta, sekä parantamaan kehon toiminnallisuutta.


IHONKALTAINEN TEIPPI MONEEN VAIVAAN

Kinesioteippausta voidaan käyttää hyvin monimuotoisesti tuki- ja liikuntaelimistön hoitamiseen. Kinesioteippauksen tekniikat mahdollistavat hoitamisen vammojen akuutista vaiheesta, kuntoutukseen ja myöskin kroonisten tilojen hoitamiseen.
Kinesioteippiä käytetään yleisimmin urheiluvammojen kuntoutukseen ja lihaskipujen sekä lihassärkyjen lievittämiseen. Teippi antaa tukea ja varmistaa oikean liikeradan häiritsemättä verenkiertoa.

Kinesioteippiä käytetään usein myös ehkäisemään urheiluvammoja ennalta. Sen avulla voidaan varmistua nivelen liikeradasta ja välttää haitallisia ääriasentoja. Teipin kompressiovaikutus voi auttaa turvotuksen lievittämisessä.

TEIPPI AUTTAA KIPUUN

Kinesioteippauksella voit
  lievittää kipua
  vähentää turvotusta
  parantaa liikelaajuuksia
❤  edistää lihaksen toiminnallisuutta aktivoimalla tai rentouttamalla sitä

TEIPPISELOSTE

Kinesioteippi on kivunlievitykseen käytetty monilta ominaisuuksiltaa ihon kaltainen teippi. Kinesioteipin elastisuus on sama kuin iholla, noin 30-40%. Se on materiaaliltaan elastista puuvillateippiä, jonka akryyliliimapinta pitää teipin iholla paikoillaan. Kinosioteipin aiheuttamat allergiset reaktiot ovat harvinaisia. Teippiä voi pitää kaksikin viikkoa ja se kestää suihkussa käyntiä, uimista ja saunomista.


Kinesio 12Hinnat:

  Huushollipiikojen tuntihinta