Elonkulma

Elonhoidot

❤❤❤
elonhoidot_1.jpg
Elonkulman hoitomuodot täydentävät lääketieteellisiä hoitoja. Fyysinen ja henkinen hyvinvointi on lukemattomien asioiden summa. ELONKULMAN palveluihin kuuluu hoitoja, joita arvostetaan meillä ja maailmalla. Valintakriteereissä etusijalla ovat olleet hoitoa saaneiden myönteiset kokemukset.AKUATRI - HERMORATAHIERONTA

Liikunnan parissa työskentelevä vihtiläinen LitM Pentti Lagus on kehittänyt AKUATRI-hermoratahieronnan jalkapohjien hermopäätteiden käsittelyyn. Hän on myös patentoinut hoidossa tarvittavan AKUATRI-itsehoitorullan. Hoito perustuu hermotoiminnan aktivointiin.

❤   Lue lisää

BEMER - VERISUONITERAPIA

Bemer-hoitoa käytetään ennaltaehkäisevänä, mutta myös lääketieteellisiä hoitoja tukevana hoitomuotona. Käyttäjiä on aktiiviurheilijoista ikä-ihmisiin. Useat lääkärit ja terapeutit käyttävät BEMER-hoitoa täydentääkseen muuta hoitoa. Bemer-hoito perustuu mikroverenkierron aktivointiin sähkömagneettisella kentällä.

 ❤   Lue lisää

KINESIOTEIPPAUS

Kinesioteippaus on japanilaisen Kenzo Kasen 1970-luvulla kehittämä hoitomuoto. Suomessa hoitomuodot on vielä melko uusi. Sen avulla pyritään normalisoimaan ja ylläpitämään kehon liikkuvuutta, sekä parantamaan kehon toiminnallisuutta.

❤   Lue lisää

SAIRAANHOITAJAN PALVELUT

Elonkulman sairaanhoitaja tekee kotikäyntejä tai hänelle voi sopia ajan Elonkulmaan. Hän opastaa terveyteen liittyvissä kysymyksissä ja ohjaa asiakkaan eteenpäin sosiaali- ja terveydenhuollon järjestelmässä. Pienet hoitotoimenpiteet, rokotukset ja erilaiset mittaukset kuuluvat palveluihin.

❤   Lue lisää


Hoitohinnat:

  Akuatri: 25 € hoitokerta Elonkulmassa ja 30 € kotikäynnillä

  Bemer-vuokra: 30 € / viikko

  Kinesioteippaus ja sairaanhoitaja:  Huushollipiikojen tuntihinta